Drijvende hutten

Een houten hut die op het water dobbert…

Waarom zou een huis niet op het water kunnen drijven? BatiSomme laat uw kinderdroom uitkomen! Wij bouwen niet-alledaagse, ecologisch verantwoorde drijvende hutten… ideaal voor wie houdt van de natuur of van een origineel overnachtingsplekje!

Droomt u van onvergetelijke momenten op het water, omgeven door de natuur, in een authentieke houten hut die op het water drijft of op palen staat?

Onze moduleerbare paalhutten worden ontworpen en gemaakt in onze eigen ateliers. Ze vormen een mooi geheel met de wateromgeving waarin ze terechtkomen en brengen geen schade toe.
Het zijn echte paviljoentjes op het water, waarin alles voorzien is (slaapkamer, keuken, sanitair, waterzuivering, thermische en fotovoltaïsche zonnepanelen, verzorgde decoratie) en die in zeer korte tijd getransporteerd kunnen worden (in één dag). Er is immers geen fundering nodig, wat voor een grote vrijheid zorgt.
De drijvende hutten zijn opgebouwd uit lichte houten modules die per 3, 4 of 5 elementen kunnen worden samengevoegd, voor een grondvlak van 10 tot 50 m2.
Als u zich in zo’n prachtige omgeving bevindt, moet u er natuurlijk ook van kunnen genieten. Daarom hebben we grote raamopeningen voorzien en ook een houten terras.

Met dit originele concept van drijvende hutten en paalhutten richten wij ons hoofdzakelijk naar particulieren en bedrijven die houden van het buitenleven. Maar ook de toeristische sector of de horeca kunnen bij ons terecht als ze op zoek zijn naar verleidelijke en vernieuwende ideeën voor hun klanten die hoge eisen stellen aan ecotoerisme. Kleine ‘paaldorpen’, waar men ongestoord kan genieten van de natuur, zijn heel trendy!
Ook particulieren die een rustig plekje willen naast hun huis of achteraan in de tuin, vinden hierin hun gading. En wees gerust, deze kleine wondertjes die met liefde en vakmanschap gebouwd zijn, hebben geen schrik van een beetje water!

Alle realisaties

Rue du Coquaimont, 1 - 5377 Somme-Leuze | +32 (0)86 32 22 50 | info@batisomme.be