Uitbreidingen/renovaties

Geef uw woning een nieuwe dimensie!

Alle redenen zijn goed om uw huis of uw professionele gebouw nieuw leven in te blazen met een uitbouw in houtskelet.

Wordt het gezin groter en wilt u meer ruimte?

  • Is uw bedrijf aan het groeien en wilt u snel nieuwe bureaus creëren of uw verkoopruimte optimaliseren?
  •  Wilt u uw woonruimte herinrichten omdat u meer comfort, meer lichtinval en een goede isolatie wenst?
  • Wilt u uw eigendom tegen een lage kostprijs opwaarderen met een fris en jong design?

BatiSomme staat klaar voor al uw renovatie- of uitbreidingsprojecten. Dankzij de houtskeletbouw kunnen onze schrijnwerkers uw bestaande woning in een mum van tijd uitbreiden, rekening houdend met de eigenschappen van uw grond.
Dankzij onze moduleerbare en evolutieve uitbreidingen in hout krijgt uw privéwoning, buitenverblijf, hotel, restaurant, winkel of kantoor een prachtige uitstraling.

Extra kamers, een ingerichte zolder of een hele nieuwe verdieping op uw woning… uitbreidingen in hout bieden tal van voordelen: een snelle uitvoering, uitzonderlijke thermische en akoestische prestaties, een brede waaier aan afwerkingsmogelijkheden, en makkelijk in onderhoud.

Het spreekt voor zich dat onze architecten een passie hebben voor hout en duurzaam bouwen. BatiSomme luistert naar uw wensen en samen geven we uw woning een persoonlijke en absoluut unieke look.
Bent u fan van strakke lijnen? Of houdt u toch meer van een klassieke stijl? Wat u ook verkiest, hout is de snelste en creatiefste oplossing om een bijzonder architecturaal volume toe te voegen aan uw woning.

Alle realisaties

Rue du Coquaimont, 1 - 5377 Somme-Leuze | +32 (0)86 32 22 50 | info@batisomme.be