Projectontwikkeling

De natuur als inspiratiebron!

BatiSomme, 'les artisans du bois' , is ook actief op het gebied van projectontwikkeling. Onze teams zijn van alle markten thuis. Met hun passie voor hout en de kennis die we in 25 jaar hebben verzameld, werken we aan nieuwe concepten voor duurzame en ecologisch verantwoorde projectontwikkeling.

Bij BatiSomme hebben we oog voor de milieuproblemen, maar ook voor de nieuwste trends op architecturaal gebied. Met de gezondheid van de bewoners en de natuur in het achterhoofd ontwikkelen we kwaliteitsvolle vastgoedprojecten in houtskeletbouw.

Wij zijn actief in heel België en hebben ook enkele projecten gerealiseerd in Europa. BatiSomme wil uitblinken op verschillende vlakken die in onze filosofie een belangrijke plaats innemen :

  • De onschatbare voordelen van hout als bouwmateriaal
  • Een laag energieverbruik, tijdens de bouw maar ook wanneer het gebouw bewoond wordt, door materialen te gebruiken met uitstekende thermische eigenschappen;
  • Gezonde materialen met een kleine impact op het milieu (luchtkwaliteit, visueel comfort, respect voor de gezondheid van de houtbewerkers en de toekomstige bewoners, enz.)
  • Zo veel mogelijk plaatselijke vakmannen en materialen;
  • Gebruik van lokale houtsoorten;
  • Een perfecte integratie in het landschap met respect voor de plaatselijke stedenbouwkundige voorschriften.

NIEUW

Hout heeft een warme uitstraling en eindeloze mogelijkheden. Elk van onze realisaties zet die prachtige kenmerken dan ook in de verf. Als u kiest voor een houtskeletbouw, kiest u voor een uniek woonkader met een sublieme uitstraling.
Ons eerste complex, dat momenteel gebouwd wordt, omvat 6 kwaliteitsvolle woningen in houtskeletbouw met een hedendaagse stijl. Het zijn laagenergiewoningen op gronden van meer dan 10 are die schitterend geïntegreerd zijn in een uitzonderlijk landschap.
Voor elke woning kan men kiezen uit wind- en waterdichte oplevering of sleutel-op-de-deur, maar de tuinaanleg van het hele woonerf is steeds inbegrepen.
Het geheel bestaat uit 4 vrijstaande en 2 halfopen woningen. Het terrein ligt een beetje achteruit, weg van de hoofdbaan en is extreem goed gelegen in Vaux-sur-Sûre, op 5 minuten van de E42 en 10 minuten van het knooppunt in Neufchâteau.

Bij het ontwerp van de woningen werd rekening gehouden met de privacy van de toekomstige bewoners. Ook werd er zorg besteed aan de lichtinval en het uitzicht op het mooie landschap.

Een vredig plekje, waar alles toch dicht in de buurt is.

Alle realisaties

Rue du Coquaimont, 1 - 5377 Somme-Leuze | +32 (0)86 32 22 50 | info@batisomme.be