Ramen, deuren, veranda’s

Het buitenschrijnwerk moet een harmonieus geheel vormen met de rest van uw woning. De juiste keuze zorgt dan ook voor die extra toets die van uw huis een unieke creatie maakt.

Daarom maakt BatiSomme voor u deuren en ramen in hout (of PVC/aluminium) op maat, waarbij vakmanschap, duurzaamheid, sterke energieprestaties, durf en uitstraling centraal staan.
Onze architecten zorgen bij elk project voor een mooie harmonie tussen de buitenkant en de binnenkant van een gebouw. Onze ramen, veranda’s en deuren in hout versterken de stijl van uw woning, helpen uw ruimtes in te delen en zorgen voor een uitzonderlijke lichtinval. Uw deuren en ramen krijgen een tijdloos ontwerp en worden met duurzame materialen gemaakt in onze ateliers volgens de ambachtelijke technieken die onze goede reputatie al 25 jaar eer aandoen.

Onze schrijnwerkers en plaatsers zijn op de hoogte van de laatste technieken. Een garantie voor mooie oplossingen die ook perfect luchtdicht zijn en goed isoleren.
Dankzij de warme uitstraling en het flexibele en robuuste karakter van hout kunnen we creatief werken en inspelen op de meest innovatieve inrichtingsprojecten, of het nu gaat om schuifdeuren, gebogen deuren of dragende raamwerken met geïntegreerd meubilair. Al deze realisaties worden uitgetekend door onze architecten en vervaardigd door onze schrijnwerkers.
Met zijn eindeloze mogelijkheden is hout het materiaal bij uitstek voor designcreaties op maat. Het zorgt voor een opmerkelijk karakter, een gezond interieur met frisse lucht en veel natuurlijk licht.
Wij begeleiden u bij de keuze van de houtsoort, zowel voor het uitzicht als voor de stabiliteit van de materialen en de mogelijke behandelingen.

Net als bij onze andere realisaties staat ook hier onze nauwkeurige selectie van houtsoorten garant voor duurzaam beheerde bossen. Met het oog op deze duurzaamheid selecteert BatiSomme zo veel mogelijk gecertificeerd hout, liefst afkomstig van lokale of regionale producenten.
Al onze producten worden grondig getest op luchtdichtheid. Dankzij de zogenaamde 'blower-door' test en een luchtdichtheidstest kunt u zeker zijn van goede energieprestaties en een uitstekende isolatie. 


Alle realisaties

Rue du Coquaimont, 1 - 5377 Somme-Leuze | +32 (0)86 32 22 50 | info@batisomme.be