Trappen

Een houten trap… op maat van uw wensen!

Voor uw nieuwbouw- of verbouwproject ontwerpt en realiseert BatiSomme houten trappen op maat, in perfecte harmonie met de architectuur van uw woning, zelfs wanneer er niet veel plaats is.
Comfort, stijl en duurzaamheid… die elementen typeren uw houten trap. Onze architect zorgt dat de ruimte in uw woning optimaal benut wordt en dat de trap bij uw interieur past. Daarna wordt de trap vervaardigd in onze ateliers.

Onze schrijnwerkers passen hun traditionele knowhow – die al 25 jaar zijn waarde heeft bewezen – toe op moderne en strakke realisaties.

Houten trappen passen in elk interieur. Er zijn zo veel houtsoorten dat er altijd wel één is die perfect past bij de stijl die u in gedachten hebt voor uw trap en leuning. Een brede waaier van kleurtinten, vernis, lak en afwerkingen (metaal, glas, enz.) zorgt voor de ‘finishing touch’: uw trap wordt een decoratieve blikvanger.

Een warme uitstraling, veel lichtinval en plaatsbesparing: een ergonomische meerwaarde voor uw interieur en een streling voor het oog!

Alle realisaties

Rue du Coquaimont, 1 - 5377 Somme-Leuze | +32 (0)86 32 22 50 | info@batisomme.be