BatiSomme: houtskeletbouw, renovatie, meubelen op maat, …

Hout als handelsmerk!  Hout, dat is vrijheid en een open blik op de wereld!

Hout is een natuurlijk en authentiek materiaal en is de laatste jaren aan een flinke opmars bezig. Het wordt gebruikt om woningen op een gedurfde maar vooral milieuvriendelijke manier vorm te geven:  via houtskeletbouw.

Ecologische overwegingen of liefde op het eerste gezicht?

Ambachtelijk vakmanschap, respect voor het milieu en moderne architectuur: moeilijk te verenigen? Helemaal niet! BatiSomme is al 25 jaar actief als algemeen schrijnwerkersbedrijf en is gespecialiseerd in houtskeletbouw. Voor alle werken waar hout aan te pas komt, kunt u rekenen op BatiSomme. Van maatmeubilair tot een nieuwbouw in houtskelet, hoe groot of klein uw project ook is, wij volgen het van A tot Z op.

Onze schrijnwerkers en architecten veroveren keer op keer het hart van onze klanten met gepersonaliseerde woningen en unieke interieurinrichting, steeds met hout in de hoofdrol. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hout vormt dan ook de rode draad doorheen al onze ontwerpen, tot de decoratie en het maatmeubilair toe
Ramen, keukenmeubelen, kasten, trappen, mezzanines, parket, dakbedekking, renovaties en verbouwingen, maar ook gevelbekleding, terrassen, zwembadranden, tuinmeubelen, huizen of bijgebouwen in hout… ons multidisciplinair team beheert alle stappen van het project en kent de verschillende technieken door en door. Onze specialisten helpen u de houtsoort te kiezen die het meest geschikt is voor uw project, steeds met het oog op duurzaamheid. Op die manier bieden wij u het allerbeste op het vlak van kwaliteit, design, gezondheid en respect voor de natuur.

Aangezien we op regelmatige basis samenwerken met de beste partners in de regio (voor ruwbouw, elektriciteit, verwarming, loodgieterij, sanitair, zonnepanelen, weginfrastructuur , pleisterwerken, schilderwerken, enz.) kunnen we alle aannemers op uw werf vlot coördineren. Zo garanderen we u een onevenaarbaar resultaat, binnen de vooropgestelde deadlines en kostenramingen.

Uiteraard kunt u – in het kader van een nieuwbouw, renovatie of uitbreiding – ook enkel de ruwbouw door ons laten doen. Daarna kiest u zelf met wie u samenwerkt voor de afwerking. Dit element wordt van bij het begin afgesproken en staat ook duidelijk vermeld in onze offerte.

Hebt u een project dat u met ons wilt bespreken? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij luisteren met veel plezier naar uw wensen en behoeften, en stellen gratis een vrijblijvende offerte op.

En aangezien smaken verschillen, vindt u op deze website talloze voorbeelden om hout een plaatsje in uw leven te geven…

Laatste nieuws

Rue du Coquaimont, 1 - 5377 Somme-Leuze | +32 (0)86 32 22 50 | info@batisomme.be